به نام حضرت دوست، که هر چه بر سر ما مي رود عنايت اوست
مجله الکترونيکي روزانه:: شماره 1158 ::پنجشنبه 9 دی ماه 1389
مملکت داری یا خاله بازی؟!
با سلام به همه شما خوبم، و تبریک سال نو میلادی، سخن مبین این هفته را به مطلب یکی از دوستان عزیزم آقا امید حسینی با عنوان «مملکت داری یا خاله بازی» اختصاص داده ام. البته هرچند خودم دوست ندارم در روزانه زیاد وارد سیاست شوم اما هر چقدر کردم دیگه نمیشه از این مورد گذشت!
بچه ها بازی معروفی دارند که به آن میگویند «خاله بازی». در این بازی، بچهها نقش بزرگترها را بازی میکنند. یکی نقش پدر، یکی نقش مادر، یکی نقش بچه و اگر به دقت به «خاله بازی» بچهها نگاه کنیم، میبینیم که چقدر جدی نقش بزرگترها را بازی میکنند. اما به هرحال «خالهبازی» بازی مخصوص بچههاست و فقط تقلیدی از زندگی واقعی بزرگترهاست. کسی به بچهها ایراد نمیگیرد که چرا «خاله بازی» میکنید اما مسلما کسی از بزرگترها انتظار ندارد که همچنان مشغول خاله بازی باشند! این روزها اگر به رفتار برخی مسئولان کشور توجه کنیم، ردپایی از «خالهبازی» دوران کودکی را به خوبی میبینیم. برخی تصمیمات و برخی رفتارها، آنقدر خندهدار و کودکانه است که آدم میماند چه بگوید؟ گویا مسئولان محترم همچنان مشغول «خاله بازی» هستند و یا اینکه مملکت داری را با «خاله بازی» اشتباه گرفتهاند و یا اینکه یا اینکه اصلا آدمهای بزرگی نیستند و به درد کارهای بزرگ نمیخورند و همان خالهبازی بیشتر به آنها میآید! عزل عجیب و غریب منوچهر متکی کم بود، که اصرار بیش از اندازه بر معرفی خانم ترکستانی هم به آن اضافه شده است. حدودا یک هفته است که آمدن و یا نیامدن خانم ترکستانی، به تعویق افتادن مراسم معارفه و اخیرا بستری شدن وی در بیمارستان، این سوال را در ذهن ما به وجود آورده که آیا نمیشود قبل از انجام هر کاری، کمی درباره آن فکر کرد؟ اصلا دلیل این همه اصرار بر انتصاب خانم ترکستانی به عنوان مسئول سازمان ملی جوانان چه میتواند باشد؟ و جالب اینکه اصلا و ابدا به روی خودشان نمیآورند و با خونسردی تمام دلائل متعددی در توجیه این بازیهای خندهدار ارائه میکنند. یکی میگوید رییس جمهور خبر نداشته، وزیر خارجه اش کجاست؟! دیگری متکی را متهم میکند که طلبکار است! و یکی دیگر تداخل برنامههای رییس جمهور را علت اصلی لغو معارفه ترکستانی میداند. لابد ما هم مغزمان را تعطیل کردهایم! متاسفانه این قبیل مسائل در زمانی اتفاق میافتد که دولت مشغول اجرای طرح هدفمندی یارانههاست و باید تا حد امکان از مسائل حاشیهای و جنجالی بپرهیزد. اما انگار در خود دولت دستهایی در کارند که وقت مناسب برای این عزل و نصبهای جنجالی را درست در زمان هدمندی یارانهها انتخاب کردهاند! دقیقا مشابه انتخاب این زمان خاص، برای اظهار نظر درباره اجداد پیامبر، حلال و حرام بودن موسیقی و یا سر زدن به نمایشگاه خانم بازیگر! کلا آقای خاص، آدم چندان زرنگی نیست، آدمهای مقابل او آدمهای زرنگی نیستند. اگر زرنگ بودند مثل او بازی میکردند و حالش را میگرفتند!
تلاش بقایی برای انتصاب اردکانی به ریاست سازمان ملی جوانان
در حالی که فشارها به ترکستانی براي پذيرش مسؤوليت سازمان ملي جوانان استرسهاي وي را تشديد كرده و حميدرضا بقايي، ریيس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري (شوهر خواهر تركستاني) براي پذيرش اين مسؤوليت فشار روحي شديدي به تركستاني وارد كرد، در نهایت ترکستانی نتوانست سازمان ملی جوانان را همراهی کند. به گزارش جهان به نقل از نسیم خبرهای رسیده حاکی از تلاش بقایی برای انتصاب آزاده اردکانی به ریاست این سازمان می باشد. آزاده اردکانی، معلم خصوصی زبان انگلیسی مشایی و بقایی بوده، و هم اکنون ریاست سازمان موزه ملی ایران را بر عهده دارد.
تاثير «اصلاح قيمتها» بر تعديل مصرف حاملهاي انرژي
برخلاف نظر منتقدان اصلاح قيمتها كه معتقد بودند افزايش قيمتها تاثيري در كاهش مصرف نخواهد داشت آمارها حاكي از آن است كه حتي اعلام خبر هدفمندسازي نيز باعث تعديل قابل توجه مصرف شده است. استفاده از ابزار قیمتی به منظور کاهش میزان مصرف انرژی در کل کشور، یکی از اهدافی بوده است که از ابتدا سیاستگذاران اقتصادی با اجرای طرح هدفمندسازی یارانهها یا اصلاح قیمت حاملهای انرژی آن را دنبال میکردند. اینک با گذشت 10 روز از اعلام خبر افزایش قیمت حاملهای انرژی، ارزیابی مجریان دولتی در سازمانهای مختلف حکایت از آن دارد که مصرفکنندگان حتي تا قبل از دریافت قبوض حاملها و همچنین پایان یافتن سهمیههای یارانهای، نسبت به خبر آن واکنش نشان دادهاند. مسوولان دولتی میگویند: «سیر نزولی مصرف انرژی در کشور آغاز شده است.»گزارشها حاکی از آن است که میزان مصرف بنزین 5درصد، گازوئیل 29 درصد، گاز 5/6 درصد، برق 11 درصد و آب 5 درصد کاهش یافته است.
ارزیابی رسمي از آمار حاملها: سیر مصرف نزولی است وقتی مصرفکننده توصیههای «بابا برقی»، «بابا گازی»، «بابا تلفنی»، «بابا عوارض شهرداری»، «تیم فازمتر» و... را جدی نميگیرند، شاید افزایش قیمت حاملهای انرژی جلوی شتاب رشد مصرف آب، برق و گاز آنها را بگیرد. حالا همه آنهايی که دست اندرکار تولید و بررسی آمار حاملها هستند، ميگویند: «با اعلام خبر افزایش قیمت حاملهای انرژی، میزان مصرفاين محصولات تا اندازه قابل توجهی کاهش یافته است.» به گزارش خبرنگار «دنیای اقتصاد»، در حالی که 10 روز از اجرای قانون هدفمندکردن یارانهها ميگذرد، مسوولان دستگاههای مختلف دولتی خبر از کاهش فراگیر مصرف همه حاملهای انرژی ميدهند.
کاهش 5 درصدي بنزین بنزین به عنوان یکی از مهمترین حاملهای انرژی که از حساسیت اجتماعی بالاتری در مقایسه با سایر حاملها برخوردار است، از جمله حاملهایی است که با تغییر قیمت آن از سطح 100 تومان سهمیهاي به 400 تومان و 400 تومان آزاد به 700 تومان، به ازای هر لیتر، مقدار مصرفاش در کل پنج درصد کاهش یافته است. مدیرعامل شرکت پخش فرآوردههای نفتی دراين رابطه ميگوید: «از زمان اجرای قانون هدفمندی یارانهها در یک دوره 10 روزه، مصرف بنزینايران به 58 میلیون لیتر در روز کاهش یافت. به گفته «فرید عامری»، در اين مدت مصرف بنزین کشور روزانه 5/2 میلیون لیتر نسبت به قبل از اجرای قانون هدفمندی یارانهها کاهش یافته است. در عین حال اما خبرگزاری «ایسنا»، با مقایسه آمار شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی در هفته اول اجرای قانون هدفمندی یارانهها اعلام کرد: «آمارهاي این شركت از زمان اجرای قانون هدفمندی یارانهها حكايت از آن دارد كه مصرف بنزين در هفته نخست اجراي قانون هدفمندي يارانهها رشد داشته است. این در حالی است که مديرعامل اين شركت اظهار كرده كه روند مصرف در اين مدت نزولي بوده است. بر اساس این گزارش، متوسط مصرف بنزين در روزهاي 27 آذر تا 3دي ماه به 9/62 ميليون ليتر رسيد كه نسبت به هفته پيش از آن 5/8 درصد افزايش را نشان ميدهد.
رکورد کاهشی مصرف گازوئیل گازوئیل به عنوان یکی از مهمترین سوختهایی که شریان حیاتی حمل و نقل کشور به آن وابسته است، از دیگر فرآوردههایی بوده که از آغاز اصلاح قیمت حاملهای انرژی، مصرف آن کاهش یافته است. بررسي آمار متوسط مصرف گازوئيل طي شش روز اول هدفمندي يارانهها، حاكي از كاهش 29 درصدي مصرف اين حامل در مقايسه با متوسط آذر امسال و كاهش 38 درصدي در مقايسه با آذر سال گذشته است.متوسط مصرف روزانه گازوئيل در شش روز اول طرح هدفمندي يارانهها به 69/8 ميليون ليتر رسيده است كه در مقايسه با متوسط 6/97 ميليون ليتري آذر امسال 29 درصد كاهش و در مقايسه با متوسط 3/112 ميليون ليتري آذر سال گذشته 38 درصد كاهش دارد.
سیر نزولی مصرف گاز خانگی افزون براين، مصرف گاز خانگی نیز که به نظر ميرسد در آينده بیشترین مجادله را در مجتمعهای مسکونی به دلیل تفکیک نبودن کنتورها، برانگیزد، سیر نزولی داشته است؛ به طوری که با شروع فصل سرما، مصرف گاز در بخش خانگی حدود 5/6 درصد کاهش یافته است. برخی براين باورند که پايین بودن برودت هوا در شروع زمستان، در کاهش مصرف گاز نقش بسزایی داشته است. در اين بین، مدیرعامل شرکت ملی گاز ايران با اشاره به کاهش مصرف گاز در بخشهای خانگی و تجاری کشور با آغاز اصلاح قیمتها ميگوید: «با اين کاهش مصرف، میزان ارسال گاز به نیروگاه و صنایع عمده افزایش یافته، به طوری که در طول روزهای اخیر روزانه 20 میلیون مترمکعب گاز بیشتر به آنها تحویل شده است.» «جواد اوجی» در گفتوگو با «شانا»، گفت: «در چهار روز نخست اجرای اين قانون، دو تا سه درصد و در چهار روز دوم حدود 5/6 درصد یعنی روزانه معادل 20 تا 21 میلیون متر مکعب در بخش خانگی و تجاری، صرفه جویی در مصرف گاز طبیعی داشتهايم.» وی با یادآوری اينکه اين میزان صرفهجویی معادل حدود تولید یک فاز پارس جنوبی است، به کاهش 13 درصدی مصرف گاز بخش خانگی و تجاری در استان تهران اشاره کرد.
کاهش مصرف برق، 11 درصد مصرف برق نیز به عنوان یکی از حاملهای انرژی که در هنگام برودت هوا ميتواند حامل جایگزین برای گاز باشد، از کاهش 11 درصدی برخوردار بوده است. به طوری که معاون وزير نيرو با تشريح جزئيات و دستاوردهاي هدفمند شدن يارانهها در حوزه انرژي ميگوید: «با همكاري خوب مردم از زمان اجراي قانون هدفمندي يارانهها تاكنون، مصرف برق مشتركان تا ١١ درصد در مناطق مختلف كشور کاهش داشته است.»
کاهش مصرف آب در تمام استانها بر اساساين گزارش، آب نیز که در ابتدا قرار نبود افزایش قیمتی را هنگام اجرای قانون هدفمند کردن یارانهها تجربه کند، از تغییر در سطح مصرف برخوردار بوده، به طوری که معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا دراين رابطه اظهار کرد: «مصرف آب در کشور پس از اجرای هدفمندی یارانهها و در هفته اول به طور متوسط در تمام استانهای کشور 5 درصد کاهش داشته است.» «محمدرضا عطارزاده» در گفتوگو با «فارس» گفته بود: «پيشبيني ميشود كه روند كاهشي مصرف آب در روزهاي آينده بيش از اين عدد شود.»
دلايل کاهش مصرف دراين میان کارشناسان؛ تحلیلهای متفاوتی را برای تغییر سطح مصرف ارائه ميکنند. برخی معتقدند که تغییر سطح مصرف واکنش طبیعی مردم به افزایش قیمت حاملهای انرژی است. اين موضوعی است که از ابتدا سیاستگذاران در به کارگیری از ابزارهای قیمتی، آن را دنبال ميکردند.اما برخی دیگر براين اعتقاد هستند که واکنش مصرفکنندگان به صرفهجویی یا کاهش مصرف حاملهای انرژی، یک واکنش احساسی و هیجانی به افزایش قیمتها است و در آينده مجددا میزان مصرف به سطح قبل از اجرای قانون هدفمندی یارانهها باز ميگردد.برخی هم براين باورند افزایش مجدد میزان مصرف حاملهای انرژی در میان مردم، ناشی از افزایش دامنه خدماترسانی دولت و افزایش مشترکان و مصرفکنندگان است. برخی هم با نگاهی دیگر، تمایل مصرفکنندگان در صرفهجویی را ناشی از استفاده بهینه مردم در قدردانی و شکرگزاری مواهب الهی ميدانند. برخی از کارشناسان نیز براين باورند که کاهش مصرف حاملهای انرژی واکنش منطقی و زودهنگام به کنترل هزینهها و انطباق آنها با شرایط جدید هزینههای زندگی است. با وجود هر دلیلی که بتوان به آن اشاره کرد، کاهش مصرف حاملهای انرژی از جمله اهدافی بوده که دولت از ابتدا در اجرای قانون هدفمند کردن یارانهها دنبال آن بوده است. به طوری که با تغییر رویکرد مردم در مصرف حاملهای انرژی، امکان مدیریت مصرف حاملهای انرژی، تقویت صادرات فرآوردههای نفتی، تعدیل بودجه عمرانی و جاری کشور، کنترل تورم و پیگیری سایر وظایف حاکمیتی نظیر توسعه امنیت، نظام بهداشت، سلامت و تامین اجتماعی، بيشتر میسر ميشود.
معرفي و دانلود فيلم
فیلم جدید و فوق العاده زیبا، اکشن، علمی، تخیلی و ماجراجویانه TRON: Legacy - 2010
داستان درباره سام فلین (هدلاند) پسر 27 ساله کوین فلین (بریجز) که خود را درگیر همان دنیای سرشار از برنامههای خشن و بازیهای گلادیاتوری مییابد که پدرش 20 سال با آن زندگی کرده است ...
حواشی فیلم: نسخه ي جديد فيلم ترون پس از بيست و هشت سال، آيا بازسازي اين فيلم ارزش اين همه انتظار را داشت؟ ديزني با يك حركت جسورانه موفق به بازسازي ترون شد؛ آنها معتقدند يك چشم جديد به دنياي فيلم ها باز كرده اند، ولي در چهارچوب اهداف ديزني بايد توجه داشت كه ترون: ميراث محكم و مقتدرانه بر روي پاي خود ايستاده است. مطمئنا ما با يك دنياي جديد مجازي آشنا خواهيم شد. جهاني كه نياز به توضيح بيشتري دارد؛ چيزي كه بينندگان دريافت ميكنند بازسازي فيلم سال 1982 است كه داراي هيجان بسيار بالايي بود كه نسخه بازسازي آن بصورت سه بعدي ارائه ميشود كه اين هيجان را دوچندان به بيننده منتقل ميكند. ترون ورژن 2010 پيشرفت در فناوري را بطور مستقيم در دنيايي خاص و ويژه به بيننده ميرساند كه بعضا منحصر به فرد نيز است. تجربه ي تماشاي ترون: ميراث، قطعا تجربه ي شيريني است ...
به مناسبت اربعين حسيني: اركستر سمفونيك تهران به روي صحنه مي رود
اركستر سمفونيك تهران به رهبري 'نادر مرتضيپور' از يكم تا سوم بهمن ماه سال جاري به اجراي برنامه ويژهاي به مناسبت اربعين حسيني در تالار وحدت ميپردازد. به گزارش خبرنگار فرهنگي ايرنا ، تمرين هاي اركستر سمفونيك از ابتداي هفته آينده در تالار رودكي و با حضور 'مرتضي پور' آغاز ميشود. روابط عمومي انجمن موسيقي روزدوشنبه اعلام كرد كه به مناسبت اربعين حسيني اركستر سمفونيك تهران ويژه برنامه اي را به مدت سه روز در تالار وحدت بنياد فرهنگي هنري رودكي اجرا خواهد كرد. آخرين اجراي اركستر سمفونيك تهران، در آذر ماه به رهبري 'درك گليسون'، رهبر مهمان ايرلندي برگزار و با استقبال چشمگير علاقهمندان روبرو شد كه اساتيد حوزه موسيقي نيز به تجليل از آن پرداختند. ' نادر مرتضيپور' آبان امسال نيز به عنوان رهبر ميهمان اركستر سمفونيك تهران، با اين اركستر به اجراي موسيقي فيلم محمد رسول الله (ص) ساخته' موريسژار' در همايش روز جهاني فلسفه و هفته فرهنگي جمهوري اسلامي ايران در قطر، پرداخته بود.
نرم افزار PC
محافظت از سیستم شما توسط Avira AntiVir Premium 10.0.0.639
نرم افزار Avira AntiVir Premium برنامه ای است که به منظور محافظت از سیستم شما در برابر ویروس ها، برنامه های نا خواسته و دیگر خطرات طراحی شده است. ماژول AntiVir Premium شامل تمامی نیازمندی های لازم برای نصب موفق Avira AntiVir Premium می باشد. AntiVir Guard بر روی پس زمینه ی کامپیوتر شما نصب می شود و زمانی که عملیاتی بر روی سیستم شما انجام می شود مانند نصب و راه اندازی برنامه و کپی گیری از یک فایل و ... این ماژول به صورت خودکار به اسکن و بررسی فایل می پردازد. موقعی که یک فایل را تغییر نام می دهید برنامه ی اسکن کردن فعال نمی شود. AntiVir MailGuard این ماژول مانند یک پروکسی بین برنامه ی ایمیل و میل سرور قرار دارد به کمک این ویژگی تمام ایمیل های ارسال شده برای شما از این پروکسی عبور کرده و ویروس ها و برنامه های ناخواسته از آن حذف می شوند. از دیگر امکانات این نرم افزار AntiVir WebGuard است که مانند یک HTTP proxy تمامی پورت های استفاده شده به منظور انتقال داده را بررسی و اسکن می کند به علاوه داده های منتقل شده را نیز بررسی می کند و مانع از انتقال ویروس و یا برنامه های ناخواسته به سیستم شما می شود. این برنامه می تواند به صورت خودکار اجرا شود و یا از طریق درخواست کاربر شروع به کار کند. با کمک Rootkit Detection می توان برنامه های نصب شده بر روی کامپیوتر را بررسی و کنترل نمود. از دیگر خصو صیات این نرم افزار Shell Extension می باشد، به کمک آن می توان به صورت مستقیم و با یک کلیک راست بر روی ماوس فایل و دایرکتوری ها را مشاهده و اسکن نمود.
قابلیت های کلیدی نرم افزار Avira AntiVir Premium 10.0.0.639: - ابزاری برای متوقف کردن انواع مختلف ویروس - قابلیت اسکن کردن ایمیل - ماژول WebGuard به منظور بررسی سایت های اینترنتی - AntiDrive-by محافظت در برابر ویروس های دانلود شده - AntiRootkit اسکن و بررسی برنامه های نصب شده - AntiPhishing و AntiAd/Spyware - قابلیت حذف و از بین بردن سریع ویروس ها - و ...
پس از کليک سمت راست بر روي لينک دانلود، روي گزينه Save Target As کليک نمائيد
نکته: فيل مورد نظر بصورت فشرده با پسوند Zip ميباشد. لذا بعد از دريافت فيل، آن را از حالت فشرده خارج و سپس با استفاده از دستگاه بلوتوث يا کابل و يا دستگاه کارت ريدر برروي گوشي موبايل خود Install نماييد.
معرفي و دانلود بازيهاي کامپيوتري
بازی به سوی تاریکی Drakensang: The River of Time
Drakensang: The River of Time در مورد وقایع پیشین بازی بسیارزیبای برنده جایزه بهترین عنوان ژانر نقش آفرینی استودیوی Radon Labs می باشد که این بار داستانی کاملاً جدید را در دنیای Aventuria بازگو می نماید، این داستان جدید به همراه خود ماجراجویی های تازه و نوآوری ها و عناصربازی جدید بسیاری هم برای بازی کنندگان باتجربه و هم برای افرادی که آن را برای اولین بار تجربه می نمایند ارائه می نماید که شما را به سفری هیجان انگیز به دنیای شگفت انگیز خیالی قرون وسطایی با سناریویی زیباو جذاب خواهد برد. در حقیقت داستان این نسخه ۲۳ سال پیش از وقایع نسخه اول بازی رخ می دهند، هنگامی که شما در نقش کارآموزی جوان، کوتوله جوانی به نام Forgrimm را ملاقات نموده و به تدریج با بسیاری از شخصیت های شناخته شده در نسخه اول آشنا می شوید، البته داستان این نسخه پیچیدگی های بیشتری از Drakensang خواهد داشت و بنابر انتخاب شخصیت بازی و رفتار وی فرصت ها و سری ماجراجویی های جدیدی شکل می گیرند.
ویژگی های بازی Drakensang: The River of Time: - انواع جدید سلاح ها و دشمنان - تشخیص نقاط درخشان برای مسیریابی سریع تر - دوبلاژ کامل بازی با صداهای بسیار زیبا توسط جوانان با استعداد و پویا - نمایش دوربین بهود یافته - جستجوی پیشرفته حالت کارشناسی و سطح قابلیت تنظیم دشواری - معجزه و آداب مذهبی - یادداشت کارهای خود - تسلیحات قابل مشاهده که قابلیت دراگ و جا به جایی را دارست - مناطق بزرگ و ثروتمند و قرون وسطایی با معماری باستانی معتبر - وجود احزاب توسعه فردی - نمایه های زیبا وبسیار تحسین بر انگیز از نسخه چشم تاریکی - داستان های جدید و چشم اندازهای متنوع تر و ایجاد ارتباط های بزگ بین امپراطوری ها - و ..
حداقل سیستم مورد نیاز: Windows XP with latest service pack installed or windows vista Intel Pentium(4) 3.o GHz or AMD Athlon 3800 2 GB RAM and ,512 Mb of graphic memory 6 GB Hard Drive Space
لينکهاي دانلود غيرمستقيم و از سايت محبوب «هات فایل» مي باشند.
بخش اول
مطالب ارسالي نويسندگان ثابت «روزانه»
حديث روزانه arash_new2001@yahoo.com
امام زمان(علیه السلام)، امان اهل زمین
قال مولانا الامام المهدی-عجل الله تعالی فرجه الشریف- : (إِنّی لاََمانٌ لاَِهْلِ الاَْرْضِ كَما أَنَّ النُّجُومَ أَمانٌ لاَِهْلِ السَّماءِ)[1] همانا، من، امان و مایه ایمنى براى اهل زمینم; همان گونه كه ستاره ها، سبب ایمنى اهل آسمان اند.
شرح این كلام، قسمتى از جواب هایى است كه امام زمان(علیه السلام)، در پاسخ به نامه ى اسحاق بن یعقوب فرموده است. اسحاق در این نامه، از علت غیبت سؤال مى كند. حضرت بعد از جواب و بیان علّت غیبت، به این نكته اشاره دارد كه وجود امام در غیبت، بى فایده و اثر نیست; از فواید امام این است كه وجود او سبب ایمنى براى اهل زمین است; همان گونه كه ستارگان آسمان مایه ى ایمنى براى اهل آسمان اند. در روایات صحیح دیگرى نیز به همین مضمون اشاره شده است. در آن روایات آمده است: اگر حجت در زمین نباشد، زمین و اهل آن، دگرگون و مضطرب خواهند شد. در تشبیه امان بودن امام زمان(علیه السلام) براى اهل زمین، به امان بودن ستارگان براى اهل آسمان، وجوه تشابهى نهفته است كه به دو مورد از آن ها اشاره مى كنیم: 1. همان گونه كه از جهت تكوینى، وجود ستارگان و كیفیّت وضع آن ها موجب امان و آرامش كرات و سیارات و كهكشان هاست، وجود امام زمان(علیه السلام) نسبت به موجودات زمین نیز چنین است. 2. همان گونه كه به سبب ستارگان، شیاطین از آسمان ها رانده شدند و امان و آرامش براى اهالى آسمان ها، از جمله ملائكه فراهم شد، وجود امام زمان(علیه السلام) نیز تكویناً و تشریعاً سبب طرد شیاطین از اهل زمین، خصوصاً انسان ها خواهد بود.
دوستای عزیز سلام ... وقتتون بخیر فرارسیدن فصل سپیدی و برف و گوله برف بازی رو بهتون شاد باش می گم.. امیدوارم توی این فصل سپید به آرزوهای برسین و رحمت خدای مهربون مثه برف توم زندگیتون رو بپوشونه ... موفق و پیروز باشید
2387- این اول مستی و نشاط است /در میکده بهترین بساط است/این جلوه زنور مشرقین است /این میکده ساقیش حسین است.التماس دعا.(6213-0915)
2388- حسين(ع)ميگويد:کسانی که رضایت مخلوق را به بهای غضب خالق بخرند، رستگار نخواهند شد(2237-0914)
2389- حسين(ع)ميگويد:گریه از ترس خدا سبب نجات از آتش جهنّم است (2237-0914)
2390- حب الحسين رشته تحصيلى شماست؛دانشسراى عشق وجنون شهر كربلاست؛دررشته حسين شناسى موفقيد؛موضوع بحث سينه زدن پاى روضه هاست؛تاروز حشرمدركتان را نميدهند؛برگ قبولى همه درپوشه خداست؛ پايين كارنامه هركس نوشته است.اين مهرسرخ مهرشهنشاه كربلاست محشركناردرب جنان دادمىزنيد،نديده ايد كه آقاى ما كجاست؟ناگاه جبرئيل به ناله صدا ميزند:آقايتان حسين همان مرد سر جداست.برای شادی دل بانوی عالمین(س)14باردعای فرج(2459-0932)
2391- حسين(ع)ميگويد:خداوند قائم ما را از پس پرده غیبت بیرون مىآورد و آنگاه او از ستمگران انتقام مىگیرد (2237-0914)
2392- حسين(ع)ميگويد:هیچ کس روز قیامت در امان نیست ، مگر آن که در دنیا خدا ترس باشد (2237-0914)
2393- خواهم ز خدا که بي ولايم نکندغرق گنهم ولي رهايم نکنديک خواسته دارم ز خداي تو حسيندر هر دو جهان از تو جدايم نکندسلام بر حسين(ع)(9878-0937)
2394- حسين(ع)ميگويد:بدرستی که شیعیان ما قلبشان از هرناخالصی و حیله و تزویر پاک است (2237-0914)
2395- نازم آن آموزگاري راكه در يك نصفه روز دانش آموزان عالم راهمه داناكند ابتدا قانون آزادى نويسد در زمين، بعد آن باخون هفتادو دوتن امضا كند(1250-0918)
2396- عشق يعني در راه او سر به دار/عشق يعني لحظه هاي بي قرار/عشق يعني مستي و ديوانگي/عشق يعني با جهان بيگانگي/عشق يعني شب نخستين تا سحر/عشق يعني سجده ها با چشم تر (6213-0915)
2397- حسين«ع» نوكر و ديوانه و مجنون نمىخواهدرهرو عاقل و با بصيرت مىخواهد (2237-0914)
2398- حسين(ع)ميگويد:بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد (2237-0914)
2399- فلسفه عاشورا: منتظران مهدي به هوش باشيد که حسين را منتظرانش کشتند (4269-0912)(0057-0915)
2400- مپنداركه تنهاعاشورائيان رابدان بلا آزموده اند ولا غير ...صحراي بلا به وسعت همه تاريخ استوهان اي دل !مي ماني يا ميروي؟شهیدآوینی (4269-0912)
2401- حسين(ع)ميگويد:چیزى را بر زبان نیاورید که از ارزش شما بکاهد (2237-0914)
2402- حسين(ع)ميگويد:من کشته اشکم ؛ هر مؤمنى مرا یاد کند ، اشکش روان شود (2237-0914)
2404- سلام ازسردخونه مزاحم میشم یه قلب یخ زده منتظراس ام اس گرم شماست (4435-0935)
2405- طبيعت،معشوق بي آزار و مهربان كساني است كه از معشوقان ديگر سرخورده اند. (6213-0915)
2406- در اين شبها اگر باران چشمانت فرو ريخت،كوير قلب ما را هم دعا كن (8528-0919)
2407- مرابسپاردریادت به وقت بارش باران،دراین شبها، نگاهت گر به آن بالاست، و در هنگام دل دادن، اگر قلبت مثال بید میلرزد، دعایم كن كه من محتاج محتاجم. در اين شبها، التماس دعا دارم (6954-0912)
2408- قربان چشمان ترت/گردد جهان دور سرت/تا كى بماند روى خاك/خون حسين و مادرت (2237-0914)
2409- صد شاخه ي گل صد جام مستي قربانم بري هر جا كه هستي يلدا مبارك (5026-0936)
2410- اميدوارم غمهات به كوتاهي فرداوشاديهايت به بلندي يلداباشه (7314-0915)
2412- تو خوشگلترين،خوش تيپ ترين وبا كلاس ترين آدمه روي زميني!اينم هندونه شب يلدا بذار تو يخچال تا خنك شه. يلدا مبارك*§*§*§* (4991-0936)
2413- يلدا يعني بهانه اي براي در كنار هم بودن و زندگي يعني همين بهانه هاي كوچك و گذرا.يلداتان مبارك و زندگيتان پر از بهانه هاي شاد باد. (6213-0915)
2414- یک قدم مانده به یلدا.به شبی خاطره انگیزو بلند به سپیدی به زمستان و اناری که دلش قصه یک رنگیست*یلدات مبارک* (4388-0912)
2415- تا که پرسيدم زه قلبم عشق چيست ،در جوابم اينچنين گفتو گريست،ليلي و مجنون فقط افسانه است،عشق در دسته حسين ابن عليست (4269-0912)
2416- هرگه خبری شنيديد بدان توجّه کنيد،بمنظوره درک آن،نه بمنظوره نقل آن،زيرا خبرگذاران فراونند و درک کنندگان اندک.علی(ع) (8755-0937)
2417- آماده باش امروز روز بزرگيه روزی که منتظرش بودي چشما همه به توئه خيلی بهت اميدوارم امروز شمرده ميشي امروز آخره پابيزه جوجه (8191-0912)
شماره برای ارسال مسیج : 09125698059
کلیپ apollyon_10000@yahoo.com
بخش کلیپ روزانه راه اندازی شد
درود به شما دوستان عزيزم من شاهنيم ! خيلي وقته پيش تو مجله مبين يه مدت تو بخش كليپ فعاليت مي كردم اما رفتم كه رفتم ! الان دوباره برگشتم ;) خوشحال مي شم اگه بتونم براي بالا بردن لول اين مجله يه كمك كوچيك كرده باشم كليپي كه براي اين شماره آماده و آپ كردم اسمش هست ارباب حلقه ها ! يه پسر ايروني كه با دود قليون به صورت پياپي حلقه درست مي كنه اما اين حلقه ها با حلقه هايي كه ما درست مي كنيم خيلي فرق مي كنه ! پيشنهاد مي كنم حتما دانلود كنيد لينك دانلود مستقيم لينك كمكي 1 لينك كمكي 2 راستي اگه كليپ خاصي مد نظرتون بود بم ايميل بزنيد يا IDم رو اد كنيد تا براتون آماده كنم سپاس شاهين
آل ياسين hra62302@yahoo.com
این جمعه هم گذشت
ساعات عمر من همگی غرق غم گذشت دست مرا بگیر كه آب از سرم گذشت
مانند مردهای متحرك شدم، بیا بی تو تمام زندگیام در عدم گذشت
میخواستم كه وقف تو باشم تمام عمر دنیا خلاف آنچه كه میخواستم گذشت
دنیا كه هیچ، جرعه آبی كه خوردهام از راه حلق تشنه من، مثل سم گذشت
بعد از تو هیچ رنگ تغزل ندیدهایم از خیر شعر گفتن، حتی قلم گذشت
تا كی غروب جمعه ببینم كه مادرم یك گوشه بغض كرده كه این جمعه هم گذشت
مولا، شمار! درد دلم بینهایت است تعداد درد من به خدا از رقم گذشت
حالا برای لحظهای آرام میشوم ساعات خوب زندگیام در حرم گذشت
داستان هايي از تاريخ ايران yasamin-atashi.persianblog.ir
هدیه ایی برای آرینیس
آخرین پادشاه ماد ، ایشتوویگو (به یونانی آستیاگ) بود. وی از ۵۸۵ تا ۵۵۰ پیش از میلاد حکومت کرد . روزی که با آرینیس (خواهر کرزوس، آخرین پادشاه کشور لیدیه) ازدواج کرد ، بزرگان ایران هدایای بسیاری برای آنها آوردند در میان همه هدایا ، هدیه هارپاگ (یکی از اشراف زادگان ماد ) بیشتر از همه خود نمایی می کرد تاج طلایی با سه رشته زنجیر بسیار زیبا که دو رشته تا روی شانه ها و زنجیره سوم که در پشت سر بود تا روی زمین بلندا داشت . آرینیس به همسرش گفت حتما کسی که این هدیه را به ما داده بسیار شما را دوست می دارد . ایشتوویگو خندید و گفت پدرم هووخشتره همیشه به من هشدار می داد و می گفت : خائنین هدیه های بزرگتری برایت خواهند آورد . آرینیس گفت چطور می توانید دشمنی در دربار داشته باشید ؟! همسرش دستی بر رشته طلایی تاج آرینیس کشید و گفت در دربار بیشتر از بیرونش دشمن دارم ... ارد بزرگ می گوید : ( دشمن ابزار نابود ساختن آدمی را ، در درون سرای او جست و جو می کند ) . گفته می شود پس از قیام کوروش هخامنشی که فرزند ماندانا دختر ایشتوویگو بود ، هارپاگ در دربار سر به شورش برداشته و همانگونه که امپراتور ایران پیش تر گفته بود دشمنی نهان خویش را هویدا کرد .
یادآوری : ایشتوویگو : این نام ریشه ایرانی دارد و به معنای نیزهگَردان است .
روزگاری بود که این پیامک ها بر در و دیوار سنگرها نصب شده بودند....البته آن روزها از تلفن همراه خبری نبود. اگه نخندی دشمن می خنده! خدایا! اول پاکم کن بعد خاکم کن. ای تیر! اگه مردی بیا.
اگه همه برن تکلیف است که بمانیم زیرا حسین مولای ماست و او در غربت کامل به تکلیف عمل کرد. امروز وضو در فرات فردا در کربلا اول در بزن، بعد سلام کن ،بعد حرف بزن شهادت ................ نصیبتون
توضيح: هر روز مي خواهيم يک صفحه از قرآن را با هم بخوانيم (به همراه معني آن) هر روز چند دقيقه وقت مي ذاريم، بعد از يه مدت مي بينيم کل قرآن را ختم کرده ايم، به همين راحتي. فرمايش امام صادق (عليه السلام) هم که يادمون هست: «قرآن پيمان خداست بر خلق او و براي شخص مسلمان شايسته است که بر عهد خود نگاه کند و هر روز 50 آيه بخواند.» بيائيم فعلا حداقل با يک صفحه در روز شروع کنيم! ياعلي مدد... التماس دعا
بخش دوم
ديگر مطالب ارسالي
اعضا محترم گروه مي توانند مطالبشان را به آدرس Mobin_s2004@yahoo.com بفرستند تا با نام خودشان در اين ستون درج شود.
سلام مبین عزیز با تشکر از زحماتت در تدوین روزنامه اینترنتی. قصد داشتم گروه یاهوی آموزش رایگان درک کامل فیلمهای زبان انگلیسی را به همه دوستان معرفی کنم. این گروه، آموزش اصطلاحات، واژگان و عبارات متداول در زبان محاوره ای را در قالب فیلم آموزش می دهد. نام این گروه Saturn Land English Solutions بوده و آدرس آن http://groups.yahoo.com/group/saturnland می باشد موفق باشی
نشریه محترم مبین و خانم زهرا گرامی که هر از چند گاهی در مبین مقاله مینویسند در شماره قبلی خانم زهرا مطلبی در مورد اینکه پرسیده میشود چرا در بعضی مناطق بارندگی میشود چرا در بعضی مناطق نه ایشان مثالها از قرآن زدند بنظرمن هیچ احتیاجی به مثال زدن از قرآن نیست در چند جمله ساده میشود گفت که این بستگی به جقرافیای منطقه دارد یک جا سرد سیره یک جا گرم سیر امکان نداره که هوائی که در سوئد یا نروژ هست در عربستان همین هوا باشه شما امکان نداره در اروپای مرکزی یا شمالی درخت خرما پیدا کنید این به خاطر هوای اینجا و جغرافیای اینجا دارد لطف کنید جواب ساده به مردم بدید عقیده ایمان جای خودش را دارد مردم را نپیچانید البته خانم زهرا درست گفتند که مردم اروپا یا آمریکا همه بی ایمان نیستند اگر اینطور بود که همه بی ایمان بودند اینهمه تکنولوژی که هست امروز وجود نداشت که من از این قسمت دنیا به آنطرف دنیا میل میدهم در صورتیکه در کشورهای مسلمان یک سوزن هم اختراع نشده و باور کنید که بچهها در غرب از همان کودکی دروغ گویی را یاد نمیگیرند میتوانید بیایید و بیبینید با سپاس از شما
یک شب ز روی ناقه زمین خوردم و زهرا بغلم کرد و سرم بود روی دامن آن بانوی عصمت به دلم شعله آهی که عیان گشت سیاهی و ندانم به چه جرم و چه گناهی به جراحات جگر زخم زبانش نمکم زد دل شب در دل صحرا کتکم زد پس از آن دست مرا بست و پیاده به سوی قافله آورد چه بهتر که نگویم غم دروازه شام و کف و خاکستر و سنگ لب بام و ستم اهل جفا را ....
زیباترین جامه ات را بپوش با شیرین ترین لبخند و عاشق ترین قلب بیا با جامی از روشنای اب و ایه ی ارغوانی نگاهت در پر تپش ترین دل کوبه هایم میان کوچه ایستاده ام با چمدانی از انتظار مرا راهی کن بسپار به خدا
پاسخ به خبری با این تیتر: برای اهدای پلاکت به یه پسر بچه ی 8 ساله
با سلام خدمت دوستام و هموطنان مهربون که هميشه آماده کمک به همنوعان خودشون هستن. من ابراهيم برادر امير هستم و خواستم در مورد اين موضوع بگم که تقريبا مربوط به تيرماه 89 ميشه که خوشبختانه همون چند روز اول مشکل به لطف خدا و همت وصف نشدني دوستان حل شد ولي چون در ايميلي که توسط يکي از پلاکت دهنده هاي دلسوز به راه افتاد تاريخ درش درج نشده، دوستان جهت صحت موضوع هنوز با بيمارستان تماس ميگيرن و همين موضوع باعث مشغولي تمام خط هاشون شده و متقابلا بيمارستان والدين امير رو مسبب اين اشغالي ها ميدونن به همين خاطر خواستم باز هم از تمام هموطنان و دوستان دلسوز خواهش کنم اين متنو تا جايي که امکان داره چه از طريق ايميل و چه از طريق گذاشتن تو سايت هاي معتبر به بقيه خبر بدن که حداقل باعث شه بقيه دوستان تو زحمت نيوفتن بازم از لطف بي نظيرتون نهايت تشکر رو دارم اگه سوالي بود اين ايميل منه ebrahim.zareii@gmail.com
یکی از مشکلاتی که کار با گوشیهای هوشمند مجهز به صفحه لمسی از نوع خازنی مثل آیفون دارند، این است که تنها به لمس با پوست بدن پاسخ میدهند. بنابراین در فصل سرما، زمانی که مردم اکثرا دستکش به دست دارند، نمیتوانند به راحتی با گوشیهای خود کار کنند. به همین خاطر به تازگی اپلیکیشنی برای آیفون نوشته شده است که اجازه میدهد با نوک بینی خود، شماره بگیرید! خریداران اپلیکیشن یک دلاری NoseDial ، میتوانند با استفاده از رابط کاربریای که این اپلیکیشن در اختیارشان قرار میدهد با راحتی با گوشی خود کار کنند و شماره بگیرند! حالا تصور کنید که در ایران آیفون داشته باشید و روزی هوس کار با این اپلیکیشن به سرتان بزند.
ایران هفتادمین، آمریکا چهارمین و نروژ بهترین کشور برای زندگی
شاید این چند روزه خبر مربوط به آمار رده بندی کشورها برای زندگی را خوانده یا شنیده باشید. اما در بین این اخبار صحبتی از ایران و رتبه ایران نشده بود. البته شاید هم به خاطر این بود که اکثر خبر گزاریها در این باره فقط اقدام به ترجمه اخبار خارجی کردند و دیگر تحقیقی در این رابطه نکردند. قابل ذکر است که شاخص هایی که برای این رتبه بندی مورد بررسی قرار گرفته اند عبارتند از سلامتی ،تحصیلات، درآمد سرانه ، ضریب جینی درآمد( توزیع عادلانه درآمد)، فقر، ضریب اختلاف جنسیت، امنیت و... سازمان بررسی کننده این موارد هم بخش توسعه انسانی سازمان ملل است و از سال 1990 تا کنون به بررسی این شاخص ها پرداخته است. هر سال نیز کشورها بر اساس همین شاخص ها و پیشرفتی که در این شاخص ها کرده اند رتبه بندی میشوند. که در نتیجه آن در سال 2010، ایران هفتادمین کشور از بین 169 کشوری که مورد بررسی قرار گرفته اند، مناسب برای زندگی کردن است. در این بین نروژ بهترین کشور و استرالیا و زلاندنو (نیوزلند) و آمریکا هم در رتبه های بعدی قرار گرفته اند. نکته قابل توجه قرار گرفتن کشورهای مطرحی همچون ترکیه ، برزیل، چین و هند بعد از ایران است. و همچنین قرار گرفتن کشورهای عربی حوزه خلیج فارس قبل از ایران در این رتبه بندی هم قابل تامل است. البته قابل ذکر است که این رتبه بندی ملاک دقیقی برای این موضوع که کدام کشور برای زندگی مناسب تر است نمیتواند باشد. چرا که به طور حتم اعمال سلیقه هایی سیاسی و شخصی نیز در بررسی این شاخص ها دخیل بوده اند. مانند بررسی شاخص آزادی (در همه جنبه ها) که دیدی که آنها به آزادی دارند با دیدی که باید داشته باشند فرق دارد. این میشود که رژیمی مثل اسرائیل رتبه 15 این رده بندی را کسب کرده است. از طرفی دسترسی به آمار واقعی کشورها در حوزه های مختلف نیز نکته قابل تامل دیگری است که می تواند اعتبار این رده بندی را تا حدودی تحت الشعاع خود قرار دهد.
سلام باتشکر از مجله بسیار خوبتون یه انتقاد داشتم که امیدوارم با صحه صدر باهاش برخورد کنین نه با هر دیدگاه متعصب احیانا سیاسی... در شماره 1154 مطلبی خوندم تحت این مضمون:
خاندان هاشمی از مشایی بدترند! محمود ما یک جگر دارد که با تریلی ۱۸ چرخ هم نمی شود حملش کرد. روزی در مناظره دریایی سیلی می زند به گوش کوسه ماهی و دگر روز مات می کند اسراییل را با کیش ۲ چشمانش در جنوب. جنب سیدحسن نصرالله. محمود ما اگر فقط یک مشایی دارد، قالیباف و دار و دسته اش سراپا مشایی اند. علی فریمانی از مشایی بدتر است. خاندان هاشمی از مشایی بدترند. خود هاشمی هم از مشایی بدتر است و ما به همان دلیل که گاهی دکتر را نقد می کنیم، به وقتش تمام قد و به احترام همه زحمات رییس جمهور برایش کف مرتب می زنیم و می زنیم توی دهان همه بدخواهان دکتر.
در حالیکه رهبری در صحبت های معروف خود در چند جمعه بعد از انتخابات این نکته را-یعنی تهمت به کسی که توان دفاع از خود را ندارد در ملا عام- یکی از زشت ترین کارهای رییس جمهور خواندند و با اینکه در هیچ مسلک انسانی این کار پسندیده و قابل قبول نیست، چه برسد به دین والای اسلام،آوردن این مطلب سبک و اختلاف بر انگیز در ان مجله ارزشمند جای بسی تعجب دارد. ضمن انکه این فرافکنی ها در مورد جناب اقای قالیباف و دیگران مشکلی از مشکلات ما را حل نخواهد کرد. به جای فکر کردن به دل و روده و جگرو .... افراد و سفارش تریلی های 36 چرخ! به فکر چاره ای باشید تا جوانان مملکت ما از این منجلاب فساد اقتصادی و فرهنگی که گریبان گیرشان شده- و گریبان گیرمان شده- رهایی یابند... من صرفا از شما خواهشمندم وجدان خود را قاضی کرده و قضاوت کنید که این گونه صحبت های تفرقه انگیز-که نشاندهنده سبک مغزی نویسنده ان می باشد-دران مجله جایی برای چاپ دارد؟ در آخر اگر صلاح دیدید این جوابیه را در آن مجله چاپ نمایید تا شاید باعث شود کمی فکر کنیم.... با تشکر
حدود دوسال بود که از آخرین سفرم به مشهد وزیارت امام رضا ع گذشته بود.درهنگام بازگشت نحوه رسیدگی و پذیرائی قطار باعث خستگی و دلزدگی ام ازاین سفر شدوبا خود عهد بستم که لااقل تا پنج سال به مشهد نیایم. سال بعد من وخانواده به گیلان رفتیم ودرمنزل یکی از اقربا ساکن شدیم .عصر روزبعد تصمیم گرفتیم به زیارت حضرت اشرف ع درآستانه برویم .بخاطر مشکلی که برای خانواده ام ایجاد شده بود من با اشتیاق به زیارت ایشان رفتم و وقتی به حرم آقا رسیدم از اعماق وجودم به او سلام گفتم و از او خواستم که ازخدا بخواهد مشکل ما را حل کند.و سپس نمازخوانده ودرباب زندگی ایشان کتابی را خریدیم وبه همان شهر محل اقامت بازگشتیم که تقریبا نیم ساعت فاصله داشت.فردای آنروز به نماز صبح اهمیت داده ودر دقایق اول بعد از اذان فجر نماز صبح را خواندم .سپس خواب رفتم و دراوائل خواب ازمشکلی که پیش آمده بود گریان بودم ودرحال رازونیازبا خدا بودم که درهمان لحظه خواب وبیداری گوشهایم انگار درحالتی که صدا درحمام میپیچد صدای آقائی را که بسیارخوش صدا بود راشنیدم و من درهمان خواب انگارایشان را که برادر حضرت اشرف بود می شناختم.ایشان بدون معرفی خود فرمودند: دیشب به زیارت ما(منظورش برادرش بود) آمدید و دعا کردید وباصدای زیبا فرمودند: دعای شما مستجاب شد و با لحن گرم وخودمانی فرمودند : بیائید پیش من ! من گریان گفتم یا امام رضا کی بیائیم؟ به ما که مرخصی نمی دهند سپس ایشان مصرانه فرمودند : ساعت هفت ونیم صبح. سپس درهمان حالت خواب سبک من مشتاقانه به بادجه یک بلیط قطار حرکت شتافتم ویک بلیط قطارخواستم و نگاهم که به بلیط قطار افتاد دیدم ساعت حرکت هفت ونیم صبح نوشته شده و دیدم هم همسرم سوار اتومبیل کرایه ودر نزدیکی میدان قزوین پشت راه بندان هستیم ومن ساعتم را دیدم که حدود بیست دقیقه ای به حرکت مانده و درهمین حال عجله از خواب پریدم و همسرم را با فریاد بیدارکردم که پاشو الآن قطار حرکت میکنه وساعت هفته ! نیم ساعت وقت داریم .وچون خوابهایم فراموش میشود بلافاصله خوابم را بوی گفتم تا ازیادم نرود چون احساس کردم مامورانی الهی آمده اند تا این خواب را فراموشم دهند. بدلیل همان گرفتاری که پیش آمده بودو برنده نشدن درقرعه کشی هتل محل کارم چند ماهی به زیارت امام رضا نرفتیم تا اینکه درقرعه کشی آپارتمانهای مشهد نامم آورده شد.باتفاق وبا یک قطار برقی تندروبه مشهد رفتیم و خودم صبح زود بیدارشدم و بسوی حرم شتافتم واحساس کردم که آقا ساعت هفت ونیم صبح سرش خلوت است .در همان نزدیکی هفت ونیم ناگهان به زیر زمین حرم رفتم تا ضریح اصلی رابیابم و راه را گم کردم و وقتی برگشتم ساعت هفت ونیم گذشته بود .بسیار افسوس خوردم چون اگر ساعت هفت ونیم دقیقا آنجا بودم شاید آقا می آمدند.شاید!بعد که این خواب را به یکی ازبستگانم گفتم ایشان هم نظیر این خواب را درچندین سال پیش که آقا به زیارتش دعوت کرده بودند را برایم نقل کردند.
روز قبل از اعدام،خليفه با بزرگان دربارش مشورت كرد كه چگونه بابك را درشهر بگرداند و به مردم نشان بدهد تا همه بتوانند وي را ببينند. بنا بر نظر يكي از درباريان قرار برآن شد كه وي را سوار بر پيلي كرده در شهر بگردانند. پيل را با حنا رنگ كردند و نقش و نگار برآن زدند؛ و بابك را در رختي زنانه و بسيارزننده و تحقيركننده برآن نشاندند و درشهر به گردش درآوردند. پس ازآن مراسم اعدام بابك با سروصداي بسيار زياد با حضور شخص خليفه برفراز سكوي مخصوصي كه براي اين كار دربيرون شهر تهيه شده بود، برگزار شد. براي آنكه همهي مردم بشنوند كه اكنون دژخيم به بابك نزديك ميشود و دقايقي ديگر بابك اعدام خواهد شد، چندين جارچي در اطراف و اكناف با صداي بلند بانگ ميزدند نَوَد نَوَد اين اسمِ دژخيم بود و همه اورا ميشناختند . ابن الجوزي مينويسد كه وقتي بابك را براي اعدام بردند خليفه دركنارش نشست و به او گفت: تو كه اينهمه استواري نشان ميدادي اكنون خواهيم ديد كه طاقتت دربرابر مرگ چند است! بابك گفت: خواهيد ديد. چون يك دست بابك را به شمشير زدند، بابك با خوني كه از بازويش فوران ميكرد صورتش را رنگين كرد. خليفه ازاوپرسيد: چرا چنين كردي؟ بابك گفت: وقتي دستهايم را قطع كنند خونهاي بدنم خارج ميشود و چهرهام زرد ميشود، و تو خواهي پنداشت كه رنگ رويم از ترسِ مرگ زرد شده است. چهرهام را خونين كردم تا زرديش ديده نشود . به اين ترتيب دستها و پاهاي بابك را بريدند . چون بابك برزمين درغلتيد، خليفه دستور داد شكمش را بدرد.... پس از ساعاتي كه اين حالت بربابك گذشت، دستور داد سرش را از تن جدا كند. پس ازآن چوبهي داري در ميدان شهر سامرا افراشتند و لاشهي بابك را بردار زدند، و سرش را خليفه به خراسان فرستاد .
آخرين گفتار بابک (به نوشته کتاب حماسه بابک اثر نادعلي همداني) چنين بوده است :
تو اي معتصم خيال مکن که با کشتن من فرياد استقلال طلبي ايرانيان را خاموش خواهي کرد من لرزه اي بر ارکان حکومت عرب انداخته ام که دير يا زود آن را سرنگون خواهد نمود . تو اکنون که مرا تکه تکه ميکني هزاران بابک در شمال و شرق و غرب ايران ظهور خواهد کرد و قدرت پوشالي شما پاسداران جهل و ستم را از ميان بر خواهد داشت ! اين را بدان که ايراني هرگز زير بار زور و ستم نخواهد رفت و سلطه بيگانگان را تحمل نخواهد کرد من درسي به جوانان ايران داده ام که هرگز آنرا فراموش نخواهند کرد . من مردانگي و درس مبارزه را به جوانان ايران آموختم و هم اکنون که جلاد تو شمشيرش را براي بريدن دست و پاهاي من تيز ميکند صدها ايراني با خون بجوش آمده آماده طغيان هستند مازيار هنوز مبارزه ميکند و صدها بابک و مازيار ديگر آماده اند تا مردانه برخيزند و ميهن گرامي را از دست متجاوزان و يوغ اعراب بدوي و مردم فريب برهانند. روز اعدام بابک خرمدين و تکه تکه کردن بدنش در تاريخ 2 صفر سال 223 هجري قمري انجام گرفت که مسعودي در کتاب مشهور مروج الذهب اين تاريخ را براي ايرانيان بسيار مهم دانسته است اعدام بابك چنان واقعهي مهمي تلقي شد كه محل اعدامش تا چند قرن ديگر بنام خشبهي بابك يعني چوبهي دار بابك در شهرِ سامرا كه در زمان اعدام بابك پايتخت دولت عباسي بود شهرت همگاني داشت و يكي از نقاط مهم و ديدني شهر تلقي ميشد . برادر بابك يعني آذين را نيز خليفه به بغداد فرستاد و به نايبش در بغداد دستور نوشت كه اورا مثل بابك اعدام كند.طبري مينويسد كه وقتي دژخيمْ دستها و پاهاي برادر بابك را ميبُريد، او نه واكنشي از خودش بروز ميداد و نه فريادي برميآورد. جسد اين مرد را نيز در بغداد بردار كردند. (تاريخ ايران-دکتر خنجي) معتصم خليفه عباسي، چنانکه نظام الملک در سياست نامه خود مي نويسد به شکرانه آنکه سه سردار مبارز ايراني، بابک ، مازيار وافشين را که هر سه آنها به حيله اسير شده بودند به دار آويخته بود، مجلس ضيافتي ترتيب داده بود که در طول آن 3 بار پياپي مجلس را ترک گفت و هربار ساعتي بعد برمي گشت. در بار سوم در پاسخ حاضران که جوياي علت اين غيبت ها شده بودند فاش کرد که در هر بار به يکي از دختران پدر کشته اين سه سردار تجاوز كرده است، و حاضران با او از اين بابت به نماز ايستادند و خداوند را شکر گفتند.
حمایت مادی و معنوی مردم از حکومت، پشتوانه بسیار مهمی برای هر حکومت و هر نظامی است. مشروعیت مردمی، نقش مهمی در قدرت، ثبات و عملکرد حکومتها دارد و اگر نظامهای سیاسی فاقد حمایت مردمی باشند، با مشکلات زیادی چه در داخل و چه در خارج از کشور مواجه میشوند. در بسیاری از نظامهای سیاسی، مشارکت سیاسی مردم به حضور آنها در انتخابات مختلف بستگی دارد. در نظام و حکومت ما هم، شرکت مردم در انتخابات یکی از راههای مشارکت سیاسی آنهاست و حکومت خود را مدیون این حضور مردمی میداند. براین اساس حضور ۴۰ میلیونی مردم در انتخابات سال گذشته، یعنی مهر تایید بر نقش مردم و نیز مشارکت اکثریت مردم ایران در سرنوشت سیاسی خود و به رسمیت شناختن سیستم موجود. البته در جمهوری اسلامی راههای دیگری هم برای نشان دادن حمایت مردم از نظام اسلامی وجود دارد از جمله حضور مردم در راهپیماییهای سراسری و تظاهرات مختلفی که هر ساله در حمایت و پشتیبانی از آرمانهای انقلاب و جمهوری اسلامی برگزار میشود. قطعا یکی از باشکوهترین و پرمعناترین تظاهرات سالهای بعد از انقلاب، خروش سراسری مردم در ۹ دی سال ۸۸ بود. به طور عام در سالهای بعد از انقلاب و به طور خاص در سال گذشته، خیلیها سعی کردند به اشکال مختلف این حضور آگاهانه مردم را زیر سوال ببرند. یک روز بالکل منکر پشتوانه مردمی نظام شدند. روزی با اهانت به مردم، ساندیس و برگه ماموریت و مرخصی و اجبار را بهانه کردند و گاهی هم که زیرسوال بردن اصل حضور مردم ناممکن بود، همه جمعیت را همراه و هم جهت با خود و مخالف با نظام اسلامی معرفی کردند! مثلا بعد از دوم خرداد سال ۷۶، برخی افراد و گروههای سیاسی که خود سالها در ارکان حکومتی این نظام حضور داشتند، یکدفعه ژست اپوزوسیون به خود گرفتند، گویی برای اولین بار به قدرت رسیدهاند! به همین منظور آنها سعی کردند رای ۲۰ میلیونی مردم به سید محمد خاتمی را، مخالفت با نظام اسلامی تعبیر کنند! هرچند شکی نیست که یکی از دلائل پیروزی خاتمی، جواب «نه» به سیاستهای جناح راست آن روزگار بود، همچنانکه یکی از دلائل پیروزی اصولگرایان در انتخابات مختلف سالهای اخیر جواب منفی به سیاستهای اصلاحطلبان در سالهای زمان مسئولیتشان بود. البته رفتار سیاسی اصلاحطلبان ثابت کرده است که آنها نه ظرفیت پیروزی را دارند و نه ظرفیت شکست را، نه تحلیل درستی از ۲ خرداد دارند و نه از ۲۲ خرداد! اصلاحطلبان که خود را افرادی بالغ (بلوغ سیاسی) میدانند، این بار هم مثل گذشته در اقدامی کودکانه و به دور از آداب و اصول دموکراسی، به آرای مردم احترام نگذاشتند و بخشی از حامیانشان را برای زیر سوال بردن رای اکثریت مردم به خیابان آوردند. ۲۵ خرداد در حقیقت ادامه جو انتخاباتی و هیجانی روزهای تبلیغات قبل از انتخابات بود. در انتخابات سال گذشته، رقابتهای انتخاباتی آنچنان گرم و پرشور بود که حامیان کاندیداها تا نیمه های شب در خیابانها حضور داشتند. ۲۵ خرداد ادامه چنان جوی بود و طرفداران کاندیدای شکست خورده با دعوت او و اطرافیانش و با بهانه تقلب و البته برخی هم در اعتراض به دروغ «خس و خاشاک» به خیابان آمدند. درباره ۲۵ خرداد تحلیلهای اشتباه و اغراقآمیزی مطرح شده است. اصلاح طلبان و حامیان جریان فتنه با جنجال و هیاهو سعی کردند جمعیت این روز را میلیونی نشان دهند. اگر سری به سایتهای مختلف این جریان بزنید، ادعاهای متعدد و متناقضی درباره جمعیت ۲۵ خرداد میبینید: یک میلیون، دو میلیون، سه میلیون، چهار میلیون و این اواخر پنج میلیون! کاری به تخمین جمعیت ندارم، مساله مهم اینست که ۲۵ خرداد هنوز یک صحنه انتخاباتی بود و ربطی به مخالفت مردم با نظام نداشت. چرا که عناصر پشت صحنه و شعارهای انحرافی و اهانت آمیز و برنامههای بعدی فتنهگران هنوز برای بسیاری از مردم و حتی حامیان موسوی مشخص نبود. به همین علت، رهبر معظم انقلاب در خطبههای ۲۹ خرداد، این قبیل تجمعات را «اردوکشی خیابانی» برای تحت تاثیر قرار دادن انتخابات تفسیر کردند :«زورآزمائى خیابانى بعد از انتخابات کار درستى نیست، بلکه به چالش کشیدن اصل انتخابات و اصل مردمسالارى است.» ایشان تاکید کردند که قدرت و جایگاه هر فرد و حزب و گروهی، در روز انتخابات و پای صندوقهای رای مشخص میشود نه در کف خیابانها و اگر قرار باشد چهارچوبهاى قانونى شکسته شود، در آینده هیچ انتخاباتى دیگر مصونیت نخواهد داشت و هیچ انتخاباتى مورد اعتماد قرار نخواهد گرفت و مصونیت پیدا نخواهد کرد. البته شکی نیست که در همین راهپیمایی به ظاهر سکوت و آرام نیز، بسیاری از عناصر فرصتطلب و مخالف نظام و نیز ارازل و اوباش حضور داشتند که حضورشان ربطی به انتخابات نداشت. همچنانکه در پایان این راهپیمایی به اصطلاح آرام، گروهی به پایگاه بسیج حمله کردند و آنجا را به آتش کشیدند! در این میان، دستگاهها و رسانههای تبلیغاتی جریان فتنه تلاش زیادی کردند تا همچنان این اغتشاشات را، اعتراضات مردمی و معترضان را تا حد امکان اکثریت مردم ایران بنامند. به عنوان مثال سایت فتنهگر آینده، بعد از نماز جمعه آقای هاشمی در تاریخ ۲۶ تیرماه، در ادعایی مضحک و خندهدار، آنرا نمازجمعه تاریخی و بینظیرترین نمازجمعه تهران بعد از نمازهای اول انقلاب خواند! این در حالی بود که نمازجمعه مورد نظر، چه از نظر کمی و چه از نظر کیفی، اصلا و ابدا قابل مقایسه با نمازجمعههایی که به امامت رهبر انقلاب برگزار شده و میشود، نبود. همه این تبلیغات پرهیاهو و البته دروغ فتنهگران، به این خاطر بود که همچنان خودشان را دارای پشتوانه عظیم مردمی نشان بدهند، اما واقعیت آن است که بعد از خطبههای نماز ۲۹ خرداد رهبری، جمعیت معترضان روز به روز کاهش پیدا کرد که این مساله ناشی از فروکش کردن جو تبلیغاتی و هیجانی انتخابات، عدم ارائه پاسخ منطقی و مدارک کافی به ادعای تقلب و مطرح شدن شعارهای انحرافی از سوی فتنهگران و رو شدن چهره واقعی آنها بود. البته جماعت فتنه گر، خشونت و سرکوب را علت کاهش جمعیت معترضان میدانستند که این توجیه درستی نبود. برای آنها که با تقلید ناشیانه از انقلاب اسلامی، سعی داشتند نظام اسلامی را سرنگون کنند، خشونت نباید مانع کارشان میشد. چرا که مردم ایران در سال ۵۷ علیرغم افزایش خشونتها از سوی رژیم طاغوت، یک لحظه هم عقب ننشستند بلکه روز به روز بر تظاهرات و حضور مردم افزوده میشد. البته مقایسه حرکت عظیم مردم در انقلاب اسلامی با حرکت کاریکاتوری جماعت فتنهگر، مخصوصا مقایسه عملکرد خشونت بار و ضدانسانی رژیم شاه با جمهوری اسلامی، واقعا ظلم بزرگی است در حق انقلاب اسلامی. اما حرف این است که حتی اگر خشونتها را بپذیریم، این نمیتواند توجیه درستی برای کاهش شدید جمعیت فتنهگران باشد. واقعیت آن است که با گذشت زمان و با کمرنگ شدن بهانه تقلب، خواستهها و شعارهای دیگری به ادبیات گروه باقیمانده اضافه شد که شعار مورد انتظار اکثریت حامیان موسوی در انتخابات نبود. همان طوری که قبلا هم نوشتم، رای ۱۴ میلیونی موسوی در انتخابات، به چند گروه، دسته و پایگاه اجتماعی مختلف تعلق داشت که تنها بخش کوچکی از آن، جماعت ضدانقلاب و مخالف با نظام بودند. بنابراین در اعتراضات و اغتشاشات سال گذشته، وقتی کمکم بهانههای دیگری جای دروغ تقلب را گرفت، اکثریت حامیان موسوی که دلبسته نظام و رهبری بودند، از صحنه کنار رفتند و مخالفین نظام و البته جمعی از اراذل و اوباش در صحنه باقیماندند که در مناسبتهای مختلف از جمله روز قدس، روز دانشجو و روز عاشورا همچنان به فتنهگری خود ادامه دادند. اوج اینها را میتوان در شعارهایی چون «نه غزه نه لبنان»«جمهوری ایرانی» و «مرگ بر اصل ولایت فقیه» و یا حوادث روز عاشورای سال گذشته دید که در نهایت منجر به خشم و خروش سراسری مردم در ۹ دی شد. ۹ دی را باید نتیجه طبیعی صبر، تحمل و گذشت مردم بر چند ماه حرمتشکنی، زیادهخواهی، قانون شکنی و اهانت جماعت فتنهگر دانست. مردمی که خود بهتر از هرکسی میدانستند به چه کسی رای دادهاند. مردمی که میدیدند گروهی با توسل به زور و اجبار و جنجال و هیاهو و آشوب و اغتشاش، میخواهند رای آنها را نادیده بگیرند. مردمی که دروغ تقلب را در حقیقت توهین به خود و شعور خود میدانستند. ۹ دی اعتراض سراسری اکثریت مردم ایران در همه شهرها و روستاهای دور و نزدیک به توهم «اکثریت» اقلیتِ فتنهگران در چند خیابان تهران بود. البته علت اصلی حرکت مردم در ۹ دی، دفاع از انتخابات نبود، چرا که مردم جواب خود را به اصلاحطلبان، در روز انتخابات و در پای صندوقهای رای داده بودند. ۹ دی دفاع از نظام، انقلاب، ولایت فقیه و شخص رهبری بود که فتنهگران به بهانهی انتخابات، اینها را هدف گرفته بودند.
دوست عزيزم اگر شما هر مطلب، دل نوشته، شعر، خبر، داستان، جوک و... داري و فکر مي کنيد براي اعضا گروه جالب باشد را مي توانيد به آدرس من (mobin_s2004@yahoo.com)بفرستيد تا با نام خودتون در بخش «مطالب ارسالي اعضا» نوشته شود.
از همه دوستان عزيزي که لطف مي کنند و براي «روزانه» مطلب مي فرستند بينهايت متشکرم. همه ايميلهايي که براي من مي فرستيد به دستم مي رسند و حتما با نام خود شما در «روزانه» نوشته خواهند شد. فقط بخاطر اينکه حجم مطالب ارسالي از طرف اعضا بسيار زياد هست، و از طرفي در نوشتن مطالب (از نظر تعداد) محدوديت دارم، لذا مطالب دريافتي در نوبت قرار گرفته و به مرور نوشته خواهند شد. اين را گفتم تا اگر مطلب شما دوست خوبم با چند روز تاخير نوشته شد، علتش را بدانيد.
منتظر پيشنهادات، نظرات و خدايي نکرده(!) انتقادادتان در مورد مجله الکترونيکي «روزانه» هستم!
دوباره تاکيد مي کنم که هر مطلب و حرفي داشتيد، لطفا (!) فقط به آدرس شخصي من ارسال کنيد، ممنونم!
سي ام دسامبر سال 1120 ميلادي فريدون شاه شروانشاه ( شاه منطقه اي در قفقاز جنوبي كه استالين آن را جمهوري آذربايجان نام نهاد) در جنگ با گرجستاني ها كشته شد و پسرش منوچهر برجاي او نشست. این خاندان كه از سوي دولت ساسانيان به حكومت قفقاز جنوبي منصوب شده بودند پس از فروپاشی امپراتوری ساسانی ایران، با حفظ زبان پارسی و دین زرتشتی به حکومت خود بر آن منطقه (از قرن سوم میلادی ـ دوران اردشیر پاپکان تا سال 1538) ادامه داده بودند که مورخان از آنان به عنوان دودمان شروانشاهيان (شیروانشاهیان) یادکرده اند. این دودمان اواخر قرن هفتم ميلادي هنگامی که قلمرو خودرا معرض حمله یک فرمانده نظامی عرب دید با او سازش کرد و به همینگونه قرنها بعد با مغول و تیموریان، ولی دربرابر حملات شيخ جنید و شيخ حیدر پدر بزرگ و پدر شاه اسماعیل صفوی مقاومت کرد که هر دو در جنگ کشته شدند. شاه اسماعیل در سال 1501 به انتقام خون پدر بزرگ و پدر، باکو پایتخت شروانشاهان را تصرف و کاخ و گورستان سلطنتی آنجارا ویران ساخت. شاه طهماسب پسر شاه اسماعیل بود که دودمان شروانشاهیان را در سال 1538 برانداخت و برادر خود القاص میرزا را بر جای آنان نشاند. خاقانی و نظامی از شعرای معروف دوران شروانشاهیان هستند. پایتخت شروانشاهیان نخست شماخی بود که آن را به باکو منتقل کرده بودند.
روزي که قانون اساسي 1906 امضاء شد - نگاهي به روند انتخابات در ايران
مظفرالدين شاه
در اين روز در سال 1285 هجری (30 دسامبر 1906 ميلادي) مظفر الدين شاه قاجار مصوبه قانون اساسي را كه با اجراي آن نظام حكومتي ايران «پارلمانی» مي شد امضاء كرد و ده روز بعد هم درگذشت. اين قانون داراي 51 اصل بود كه بعدا و چندبار اصلاحيه هايي به نام «متمم» بر آن اضافه شد. طرح قانون اساسي سال 1906 ميلادي كه عنوان آن را در آن زمان «نظامنامه» گذارده بودند به جاي مجمع موسسان، توسط چندحقوقدان و سياستمدار انشاء، و در مجلس شورا كه اعضاي آن نيز به صورت خاص تعيين شده بودند تصويب شده بود و احتمالا نفوذ خارجي در تدوين آن بي تاثير نبود. طبق استاندارد جهانی، طرح هرقانون اساسی و اصلاحیه های آن پس از تصویب در مجمع مربوط باید به رفراندم سراسری گذارده شود تا ام القوانین یک ملت گردد. نخستين جلسه مجلس شورا در كاخ گلستان تشكيل شده بود كه بعدا به ميدان تاريخي بهارستان منتقل شد و بربالاي سردر مجلس علامت «عدل مظفر» را نصب كردند زيرا كه مظفر الدين شاه گفته بود كه مشروط كردن اختيارات شاه و دولت (سه قوه حکومتی) و تعیین رئیس قوه مجریه (در آن زمان نخست وزیر) با تمایل و رای اعتماد مجلس، آرزوي قلبي و هميشگي او بوده است. علامت «عدل مظفر» كه يك شيئ ملي و تاريخي است و مفهوم آن «پیروزی عدالت» هم می تواند باشد پس از پیروزی انقلاب در بهمن ماه 1357، ديگر در محل خود ديده نمي شود!. مروري برتاريخ مشروطيت ايران نشان مي دهد كه اعضاي پارلمان ايران را تقريبا هميشه طبقه خاصي تشكيل مي دادند و يا كساني بودند كه نامشان آشنا بود و يا اين كه كوشيده بودند مردم با نام آنان آشنا شوند. سوء استفاده هاي گوناگون و برگزاري نادرست و سوء جريان انتخابات در طول دمکراسي ايران که داستاني طولاني و رنج آور است باعث شده است که ايرانيان آنطور که بايد به اهميت راي و مشارکت در انتخابات پي نبرده و يا آن را جدي نگيرند. از سال 1359 به اين سوي نيز به دليل كمبود رسانه حرفه اي و مستقل در ايران، مردم آن چنان كه بايد با جزئيات دمكراسي و فرضيه هاي آن آشنا نشدند. تحولات پس از انتخابات خرداد 1388 که نخستين اعتراض جدّي به انتخابات بوده ممکن است ايرانيان را متوجه اهميت "راي" و انتخابات کرده و مشارکت در انتخابات بعدي وسيعتر و با چشم و گوش باز و دقت کامل باشد. اصحاب نظر نبود دادگاه قانون اساسی در ایران را که به شکایات مربوط به نقض اصول قانون اساسی رسیدگی ماهوی کند یک نقص در تاریخ دمکراسی معاصر ایران دانسته اند. پيش از قانون اساسي سال 1906 هم ايران در دوره هاي متعد داراي دمکراسي بود. در دوران حکومت اشکانیان (از سال 247 پیش از میلاد تا سال 228 بعد از میلاد)، ایران یک دمکراسی بود و مجلس (مهستان) داشت و تعیین جانشینان شاهان (ولیعهدها)، سایر مقامات ارشد، تصمیمات مهم و ضابطه مالیات ها باید به تصویب مهستان می رسید. در دوران اشکانیان همین مجلس چندبار شاه وقت را عزل کرده بود. در دوران معاصر، محمدعلي شاه نخستين فردي بود كه به رعايت قانون اساسي سوگند ياد كرد و شاه شد، ولي زودتر از همه زير سوگند خود زد و مشروطيت را تعطيل كرد. دوران حكومت مرحوم دكتر مصدق زياد طول نكشيد تا دمكراسي در ذهن مردم نقش بندد. در اين دوره 29 ماهه، وي با نطقهاي خود و تشويق ايرانيان به تشكيل اجتماعات (که نياز به کسب مجوز نداشت و تنها لازم بود که زمان و مکان برگزاري آن قبلا به پليس و مراجع مربوط اطلاع داده شود) و دادن راي، دقت در انتخاب فرد و افراد (نامزدها)، خواندن روزنامه كه دريافت مجوز انتشار آن شرايط سخت و مبهم نداشت و طرح اعتراض نسبت به تصميمات دولت، ايرانيان را وارد دنياي دمكراسي كرده بود كه پس از سقوط دولت او ، عكس آن رفتار شد و مردم هرچه را كه فراگرفته بودند به فراموشي سپردند و رشته ها دوباره پنبه شد. پس از براندازي 28 امرداد کار ترس از دمکراسي واقعي به جايي رسيده بود که تا سالها؛ واژه هاي اعتصاب، تظاهرات، انقلاب و نظاير آنها حتي واژه دمکراسي عملا از كلمات ممنوعه شده بود.
دستگيري فروهر در دي ماه 1332
دهم دي ماه 1332 (شب هنگام) داريوش فروهر رئيس وقت حزب پان ايرانيست را كه از بيست و هشتم امرداد (روز براندازي دولت مصدق) ناپديد شده بود درحال خواب در خانه دكتر حسن نظمي انصاري دستگير كردند و به فرمانداري نظامي بردند. اتهام او حمايت از کارهاي مصدق و دليل آن (بزعم دولت وقت) فرار فروهر از بيمارستان سينا در غروب 28 امرداد 1332 و اطلاع از پيروزي سرلشکر فضل الله زاهدي بود!. فروهر پيش از ظهر 28 امرداد در جريان حمله عوامل كودتا به دفتر حزب پان ايرانيست مجروح و به بيمارستان سينا منتقل شده